Kdo smo?

Podjetje POLFIN je specializirano za zagotavljanje financiranja malim, srednjim in velikim podjetjem.
Ekipa podjetja POLFIN d.o.o. je visoko kadrovsko in strokovno usposobljena. Leta izkušenj in stotine podjetij, ki nam zaupajo nas postavljajo v sam vrh družb za financiranje. Konkurenčnost, strokovnost in zanesljivost pa so gotovo lastnosti, ki jih kot odlike označujejo tudi naši poslovni partnerji, saj se slehernemu posvetimo stoodstotno ter tako skupaj zasledujemo zastavljene cilje. Do sedaj nam je zaupalo že več kot 700 podjetij.

Kaj delamo?

Naša ponudba zajema: faktoring v vseh oblikah, odkupe terjatev, zavarovanja terjatev, projektna financiranja in finančna svetovanja. Poglavitna prednost našega podjetja je lastni kapital, ki ga lahko tudi vam preko storitev zagotovimo hitro, učinkovito in varno.

Imate vprašanje?

Pišite nam ali nas pokličite na 051 664 631!

 

Naše delo je poslanstvo

Izboljšanje finančne moči naših poslovnih partnerjev na osnovi raznolikih storitev je naše poslanstvo. Zato svoje delo dojemamo kot nekaj, kar pomaga podjetjem. Ne samo pri povečanju kratkoročne likvidnosti in projektnega financiranja, pač pa tudi tistim, ki se znajdejo v finačnih težavah zaradi plačilne nediscipline drugih ali pa želijo le predčasno uporabiti svoja sredstva, ki so vezana v njihovih terjatvah.

Imamo vizijo

Vsak dan si prizadevamo, da uresničitev našega poslanstva ne bo samo strokovna, hitra in fleksibilna pomoč poslovnim partnerjem. Na osnovi našega odnosa si prizadevamo višati nivo kakovosti in etike v finančnem okolju, hkrati pa ohranjati položaj vodilnega podjetja na področju financiranja poslovanja in investicij.